top of page

CROSS KiDS

8 - 13 éves korig

Napijegy: 2.000 HUF
8 alkalmas bérlet: 10.900 HUF (érvényesség: 6 hét)
12 alkalmas bérlet: 12.900 HUF (érvényesség: 6 hét)
36 alkalmas bérlet: 34.9
00 HUF (érvényesség: családi bérletként 12 hét)

Időpontok:

hétfő, szerda: 16.30

péntek: 16.00

A Cross Kids edzéseinkről...

Célja, hogy a legideálisabb életkorban ne “csak” mozgásra, hanem helyes mozgásra tanítsuk a fiatalokat, miközben a koordinációt, gyorsaságot, ügyességet a leghatékonyabb, izgalmas és játékos gyakorlatokkal fejlesztjük.

 

A gyerekkori mozgásfejlődés szakaszaiban nem állíthatunk fel fontossági sorrendet. Az ideális fejlődéshez minden fázisnak megvan a szerepe, melyeket egységes egészként kezelünk. Születésünktől kezdődően 12 éves korunkig már kialakulnak a mozgáskultúránk alapelemei. Ezért kiemelkedően fontos, hogy ebben az életszakaszban megfelelően fejlesszük az alapokat, hiszen a későbbiek során erre építhetők a bonyolultabb mozgásformák is. Az erő, a gyorsaság, az állóképesség fejlődése csak a gyermek egész fejlődésével együtt értelmezhető, egymástól elválaszthatatlanok. 

 

Ebben az életkorban kell(ene) a koordinációs, gyorsasági és keringési rendszert megalapozni; az ízületi és izompályákat kialakítani, valamint a megfelelő mozgásos képességet (futás, ugrás, szökdelés, dobás, labdaérzék, csúszás, mászás, emelés) elsajátítani! 

 

Továbbá a (sport) teljesítmény akkor lehet optimális és sérülésmentes, ha megfelelő a mozgásmintánk. Ugyanakkor, amint bekerülünk az iskolapadba, ez folyamatos romlásra van ítélve, amit az életkori sajátosságok még inkább fokozhatnak.

Várunk TÉGED is, ha...

 

...még NEM SPORTOLSZ rendszeresen,

de szeretsz mozogni és hasznos, ugyanakkor

játékos edzésre vágysz.

 

...fiatal SPORTOLÓ vagy

(atléta, focista, kosaras, úszó, júdós, karatés, táncos, stb.),

és a teljesítményedből szeretnéd kihozni a legtöbbet,

hosszú távon is sérülésmentesen.

 

...nem akarsz egész délután otthon ülni, és

szeretnéd megalapozni a megfelelő mozgást és ügyességet

a mindennapi élethez.

bottom of page