KSG avagy KiSOKOS torna

Kezdő csoport infók

Az 7. KSG csoportunkat már a megújult Z2-ben indítjuk.

Ezt megelőzően INGYENES PRÓBA EDZÉST tartunk 2 alkalommal:

2020. október 13-án és 15-én 17.00-tól.

A REGISZTRÁCIÓS felületet kitöltésével a PRÓBA EDZÉSEKRE lehet és (szükséges is) jelentkezni minden érdeklődőnek! Ezt követően 1 munkanapon belül e-mailben küldünk további részleteket.

KSG INFÓK:

Életkor: 3,5-6,5 éves korig.

Fix, kis létszámú csoporttal dolgozunk.

Minden edzésen hivatalos KSG oktató foglalkozik a gyerekekkel, aki az országban elsők között lett hivatalos KSG level 1 és level 2 instruktor, továbbá KSG Team Leader, valamint a KSG Game Day országos workshop vezető.

A kurzus 12 alkalmat foglal magában, ahol 2 pótlást tudunk biztosítani.

Ez egy intenzív fejlesztő program, ezért ajánlott a heti 2 edzés ezalatt az idő alatt.

Igény szerint van lehetőség a folytatásra is.

Időpontok 7 héten át: kedd, csütörtök: 16.45 (kezdők) és 17.45 (haladók)

12 + 1 alkalmas program ára: 25.900 Ft.

A plusz 1 alkalom egy értékelő órát tartalmaz a szülőknek a program végén, ahol elmondjuk a tapasztalatainkat és a javaslatainkat!

A program jelentkezési és fizetési határideje: 2020. október 16. (péntek) 21.00

Ezt követően a kurzus október 20-án indul!

KEZDŐKET és HALADóKAT egyaránt várunk a próba edzésekre!

Mi is az a KSG?

A Kid's Smart Gymnastics órák bevezetésével szeretnénk egy teljesen új célcsoportnak is lehetőséget biztosítani a mozgásra, mindezt úgy, hogy játék közben a leghatékonyabb módon fejlesztjük őket.

A KSG kifejezetten az idegrendszeri érés folyamatát követi. Rendszert alkotva, lépcsőzetesen modellezi és használja a csecsemő és gyermekkori mozgásmintákat. Ellensúly igyekszik lenni a mai gyerekeknél, akik már nem nagyon mozognak, keveset futkároznak, nem másznak fára, ellenben sokat ülnek. A szükséges és életkori sajátosságoknak megfelelő mozgás hiányában az idegrendszer érése sem lesz optimális, nem alakulnak ki az idegpályák rendesen, így írás, olvasás, beszéd hiányosságok keletkezhetnek.

 

Jelmondatunk: Mozogj, hogy okosabb lehess!

Az edzések játékosak és barátságosak, 45 percesek, heti 2 alkalommal, látható fejlődést biztosítva a motoros képességeknek.

Célunk az idegrendszeri érés, mozgás általi, játékos fejlődésének segítése, az iskola érettség elérése érdekében. Egyszerű írás, olvasás, számolási nehézségek korrekciója.

Nagyobb hiányosságok felismerése- nem megfelelő mozgás és idegrendszeri fejlődés.

Későbbi sportmozgások, magas szintű előkészítése akár hobbi, akár élsportra. Csak meglévő és jó általános képességekre lehet magas szintű, sport specifikus képességeket építeni.

Személyes tagsági oldalad már otthonról is könnyedén AKTIVÁLHATOD, ezáltal megkönnyítve a helyszíni regisztrációt és beléptetést.

REGISZTRÁCIÓ

Köszönjük a regisztrációt! Hamarosan jelentkezünk.