top of page

TRX MetCon & CORE

Napijegy: 3.000 HUF

4 alkalmas bérlet: 7.500 HUF (érvényes: 6 hét)
8 alkalmas bérlet: 11.900 HUF (érvényesség: 6 hét)
12 alkalmas bérlet: 15.900 HUF (érvényesség: 6 hét)
36 alkalmas bérlet: 39.900 HUF (érvényesség: 5 hónap, családi bérletként max. 3 fő részére 3 hónap)

12 alkalmas kombinált bérlet (Cross + TRX + Kettlebell haladó): 16.900 HUF

(érvényes: 6 hét)

36 alkalmas kombinált bérlet (Cross + TRX + Kettlebell haladó): 44.900 HUF

(érvényesség: 5 hónap, családi bérletként max. 3 fő részére 3 hónap)

10% diák kedvezmény a napijegy és bérletek árából.

TRX edzéseinken nem különböztetünk meg kezdő és haladó csoportokat. Viszont akik először jönnek hozzánk, az első néhány alkalommal a technikai alapokat sajátítják el.

A megújult TRX MetCon edzések 2024. január 3-tól:

Hétfő: 16.15 és 18.30

Kedd: 18.45

Szerda: 17.15

Péntek: 16.15 és 18.15


A metabolikus kondicionálásról manapság leginkább csak a fokozott zsírvesztés kapcsán hallhattok, pedig sokkal többről van szó. Ezeken az edzéseinken a TRX-et ötvözzük más eszközök használatával is, mint például a kézisúlyzó, kettlebell, medicin labda. Célunk, hogy a légző- és a kardiovaszkuláris rendszer javításán túl az energiafelhasználásunk is optimális legyen. A metabolikus edzés ezáltal egyfajta "RESET" gombként funkcionál a szervezetünkben.

DE! Ahogy ezt a gombot sem javasolt túl sokat nyomkodni, így az intervallumos edzéseket sem szabad túlzásba vinni.

Heti 2-3 alkalmat javaslunk, és edzéseinken belül is, ez csak egy adott részt tesz ki az egészből. A metabolikus blokkot megelőzően nagy hangsúlyt kap:

-bemelegítés (SMR, statikus nyújtás, korrekció és dinamikus nyújtás)

-koordináció és robbanékonyság fejlesztés

-erőblokk

(-ezután következik a metabolikus blokk)

-végül levezetés.

A CORE edzések

Jelenleg (2021. májustól) csak TRX MetCon edzéseink vannak.

A következő leírásban hétköznapi nyelven, közérthetően megfogalmazva szeretnénk bemutatni, mit is jelent maga a „CORE”, illetve kiknek ajánljuk ezt az edzés típust.

„CORE”-nak alapvetően a nyak és a csípő között elhelyezkedő izomzatot értjük, leszámítva a végtagokat. (Tehát ez jóval több, mint szimplán a „hasizom”.)

Minden izom, ami körül öleli a hasat, támogatja a gerincet és védi a belső szerveket, együttesen képezi a „CORE” izomzatot.

Miért járj TRX Core edzésre…

A core izomzat felel testünk szükséges stabilitásáért, valamint ez látja el minden atletikus mozgás alapját.

Ha Te is mozognál, jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, vagy jobban szeretnél kinézni, akkor nagy valószínűséggel mindent a core izomzat megerősítésével kell kezdened.

Edzéseink során maga a TRX eszköz ezt megköveteli, ahol nem használunk külső erőt, kizárólag a saját testsúlyunk lép fel ellenállásként. A TRX gyakorlatok alapvetően a funkcionális mozgásmintákra épülnek, arra, ahogy az ember a hétköznapokban is használja a saját testét, ahogy mozog, ahogy létezik…

Core edzéseink bármely más edzésünk hatékony kiegészítője is lehet, ezért érdemes beiktatni akár heti rendszerességgel egy-egy alkalmat!

A 75 perces edzéseken a bemelegítést követően, kevesebb ismétlés számmal, fokozatosan nehezített gyakorlatok következnek, kiemelt figyelemmel a megfelelő izomcsoportok aktiválására!

Személyes tagsági oldalad már otthonról is könnyedén AKTIVÁLHATOD, ezáltal megkönnyítve a helyszíni regisztrációt és beléptetést.

Ezt követően bármely nyílt csoportos edzésre online is jelentkezhetsz.

bottom of page