top of page

Barbell Workout Mix,

avagy komplex "súlyzós edzés"

 

Kezdő csoport infók

Amire számíthatsz az edzések során:

Fix csoport (ahova menet közben már nem lehet becsatlakozni)

Szakmai vezetés: minden edzés edzői irányítással történik.

Erő - és izomépítés (A célunk az, hogy egyre nagyobb izmokkal, jobb technikával, egyre nagyobb súlyokat tudj megmozgatni.)

A "Mix": az erőemelő alapok profi elsajátításán van a fókusz, mely idővel és a technikai alapok megerősítésével kiegészül olimpiai súlyemeléssel.)

A csoport NEKED szól, ha

Vonz az erő, és szeretnéd megtudni és megmutatni másoknak, mire is vagy képes.

Szeretnél egy összetartó, motiváló csapat tagja lenni.

A csoport indulása: 2020. augusztus 11. (kedd) 18.45

További edzés időpontok: kedd: 18.45 - 20.00-ig és csütörtök: 18.30 - 19.45-ig

A program 24 alkalmas: 12 héten át heti 2 edzés

(4 hiányzást lehet pótolni a 12 hetet követően)

Egy edzés hossza: 75 perc

A program ára: 34.900 HUF

Családtagok együttes jelentkezése esetén, valamint 21 év alatti diákok számára 10% kedvezmény jár az eredeti, teljes árból, továbbá 2020. július 31-ig egyéni jelentkezés estén is él az

ELŐFIZETÉSI KEDVEZMÉNYÜNK: 31.900 HUF!

Jelentkezési és fizetési határidő: 2020. augusztus 7. péntek 21.00

Az edzés célja az erő és izomtömeg növelése. Kiemelt eszközei az olimpiai rúd, kézisúlyzók, kettlebellek. Magában foglalja az erőemelő gyakorlatokat, olimpiai súlyemelést és kiegészítő gyakorlatait is. (Emelések, guggolások, nyomások, lökések, stb.)

Az olimpiai súlyemelés annak ellenére, hogy nem tartalmaz az atlétikához hasonló klasszikus sportmozgásokat (ugrások, futások, dobások, elkapások, irányváltások stb.), a mozgásanyagának sportágra szabott alkalmazhatósága miatt szinte minden sportág (beleértve akár a labdajátékokat is) használja erőfejlesztésre, gyorserő vagy éppen robbanékonyság fokozására.

Nem meglepő, hogy az atlétika szinte összes ágában, vagy akár a küzdő- és állóképességi sportokban (birkózás, cselgáncs, kajak kenu, evezés stb.), és még a labdajátékoknál is előszeretettel építik be a súlyemelést a felkészülésbe.

Ugyanakkor nagyon fontos tudni, hogy a megfelelő és biztonságos emelés rengeteg gyakorlást és technikai tudást igényel, valamint magának a súlyemelőnek is kellő mobilitással, stabilitással és igen magas fokú test-tudattal kell rendelkeznie. (Természetesen ezek közül mindegyik fejleszthető!)

Versenyzői csoportunk évek óta emel, és az utánpótlás csapatunk számos magyar bajnoki címet és több dobogós helyet szerzett az elmúlt időszakban. Eddig nem volt arra lehetőségünk, hogy egy új, kezdő súlyemelő csoportot indítsunk, az új Z2 órarendjébe viszont bekerülhet.

Amennyiben a jelentkezésed előtt ezzel kapcsolatban kérdésed merült fel, kérjük, hogy azt a REGISZTRÁCIÓ üzenet részében írd meg nekünk.

bottom of page