top of page

MASSZÁZS

masszázs.jpg

2020. szeptember 22-től számos masszázs típussal bővülnek a Z2 CROSS GYM szolgáltatásai.

Igényes, privát környezetben, ahol valóban ki lehet kapcsolódni rövidebb - hosszabb időre.

Jelenleg minden héten KEDDEN és PÉNTEKEN 16.30 - 21 óráig tudunk időpontot adni, de hosszútávon szeretnénk a napokat és az idősávot is bővíteni.

BEJELENTKEZÉSRE az online felület kitöltésével, vagy személyesen a recepciónk nyitva tartási idejében van lehetőség. (minden hétköznap 16-21 óráig)

Fontos továbbá, hogy az online jelentkezésnél csak dátumot lehet választani, a pontos időpont lehetőségeket ezt követően küldjük ki egy válasz emailben. Amennyiben a megjelölt dátumon már nincsen szabad hely, akkor is küldünk további lehetőségeket.

A MASSZŐR: VÖRÖS BÁLINT

  • Okleveles gyógy-és sportmasszőr

  • Gunarasi gyógyászatban masszőrként és súlyfürdő terapeutaként dolgozott

  • Érdeklődési köre továbbá az orvosi analitika, valamint a magyar és idegen nyelvű történelmi könyvek

  • Tanulmányai elvégzését követően Franciaországban is dolgozott masszőrként.

MASSZÁZS TÍPUSOK:

  • Lazító jellegű, relaxációs masszázs - Célunk az, hogy a pácienst egy stresszes helyzetből, egy nyugodtabb állapotba "masszírozzuk" és a masszázs révén a stresszor hatásait a páciensen csökkentsük, A fogások ilyenkor lazító, nyugtató jellegűek és intenzitásuk is gyengédebb. Segítséget nyújthatnak az aromaterápiában is bizonyított nyugodtabb közérzetet biztosító masszázs olajok (pl. citromfű, levendula)

  • Tonizáló jellegű masszázs - Célunk a vér és nyirokkeringés javításával a szöveti oxigenizáció és anyagcsere fokozásával, az izomtónus normailzálásával, szövetek lokális keringésének javításával a fájdalmat csökkentsük illetve megszüntessük, ezáltal a szervezet általános állapotán javítsunk. Erősebb fogásokat, pl gyúrófogásokat tartalmaz. Intenzitása gyorsabb mint a lazító jellegűnél.

  • Sportmasszázs - Aktív sportolók számára rendkívül fontos, célja az edzés vagy verseny előtti felkészítés, a fizikai aktivitás utáni frissítés, lazítás - fáradtságérzet megszüntetése és az izomláz megelőzése.

A három típus mindegyikénél választható az időhossz:

  • 25 perces (részmasszázsok): tökéletes egy bizonyos régió kezelésére, hát, nyak-vállöv, lumbogluteális tájék (ez a farizom és a derék), lábfej és lábak. ÁRA: 3.600 HUF

  • 50 perces (teljes testes) masszázs: a teljes testet lefedi. (Amennyiben a vendég igényli, egy adott testrészen , pl.:nyak-vállöv is elvégezhető az 50 perces kezelés.) ÁRA: 6.000 HUF

Bármely típusnál kiválasztható továbbá, hogy krémmel (sportkrém), vagy masszázsolajjal történjen az adott kezelés.

BEJELENTKEZÉS
Melyik típust választod?
Melyik időhosszt választod?

Köszönjük a jelentkezést! Hamarosan visszajelzünk a pontos időpontokkal kapcsolatban.

bottom of page